Pages

Wednesday, 28 November 2012

Henna Designs....


Hi.... Disini saya juga ada menawarkan perkhidmatan melukis inai / henna untuk pelbagai majlis.  Contohnya seperti majlis perkahwinan, akad nikah, pertunangan dan sebagainya.  Nak lukis saja2 pun bole.... Disini saya nak share antara hasil henna yang telah dilukis kepada pelanggan Baya Brown Studio ni.... ada design dari saya sendiri dan ada juga design dari henna artist dari luar sana....tapi telah diubahsuai supaya nampak tak mcm cetak rompak sgt.  Yang penting semua hasil henna ini adalah dilukis dari tangan saya sendiri.

Sebarang pertanyaan sila hubungi 019-4928915 ataupun bole singgah kat FB www.facebook.com/bayabrownstudio 
























 

No comments:

Post a comment